Uw specialist in slaapkamers, boxsprings & matrassen in de Bollenstreek!

Bouckaert Slaapcomfort

Tempur ZERO G 400

ZERO G 400 SLAAPSYSTEEM

Met slechts één druk op de knop neemt het TEMPUR® Zero G 400 slaapsysteem de ultieme positie aan, wat zorgt voor een gevoel van complete gewichtloosheid. Door uw benen licht omhoog te brengen, stimuleert de unieke TEMPUR® Zero G instelling uw bloedcirculatie voor complete ontspanning, waardoor u zich verfrist en opgeknapt zult voelen.

 

Met deze verstelbare bedbodem verandert uw slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust. Ontdek de TEMPUR® Zero G 400 en wordt opgeladen wakker met meer energie om optimaal van uw dag te genieten.

One By Tempur

Build your ONE dream bed

Start jouw unieke slaapervaring met onze stijlvolle boxspring. Kies het hoofdbord en de kleur die bij je past en creëer je eigen stijl. Ontworpen door onze beste Deense ontwerpers om je de kwaliteit en het comfort te bieden die je van TEMPUR® verwacht. De boxspring is gemakkelijk te monteren en ziet er in elke ruimte goed uit.

 • Authentiek TEMPUR® materiaal
 • Makkelijk wasbare hoes
 • Verkrijgbaar in soft, medium en firm
 • 10 jaar volledige garantie

   

TEMPUR® matras firm

TEMPUR® ORIGINAL MATRASSEN MET COOLTOUCH™
COMPROMISLOZE ONDERSTEUNING

Elke matras uit de TEMPUR® Original collectie is gemaakt van TEMPUR® materiaal, dat reageert op de temperatuur, de vorm en het gewicht van uw lichaam. Zelfs als u ’s nachts beweegt, waardoor u een matras heeft die altijd perfect bij u past, ongeacht hoe u slaapt.

TEMPUR® matras medium

TEMPUR® SENSATION MATRASSEN MET COOLTOUCH™
ONDERSTEUNEND MET EEN MEDIUM GEVOEL

Als u ooit alleen een binnenveringsmatras heeft gehad, maar wel het comfort en de ondersteuning wilt ervaren waar TEMPUR® bekend om staat, dan is een TEMPUR® Sensation-matras perfect voor u. De matrassen in de TEMPUR® Sensation-collectie bevatten slim ontworpen dynamische basistechnologieën die zijn bedoeld om meer ‘veerkracht’ te bieden dan u krijgt met een typische TEMPUR®-matras die stevig aanvoelt.

Combineer het gevoel van traditionele vering met een laag luxe TEMPUR® Comfort-materiaal, allemaal omhuld met een zachte gewatteerde hoes, en je hebt matrassen die het beste van twee werelden bieden met ultiem comfort en drukverlagende ondersteuning voor een goede nachtrust.

TEMPUR® matras soft

TEMPUR® CLOUD MATRASSEN MET COOLTOUCH™
ULTIEME ZACHTHEID

Na een lange, zware dag helpt een goede nachtrust om uw lichaam en geest weer in balans te brengen, wat precies is wat de TEMPUR® Cloud-collectie beoogt te doen. Alle TEMPUR.® Cloud-matrassen zijn voorzien van TEMPUR® Extra Soft Materiaal. De TEMPUR® Cloud Collection werkt samen met onderliggende lagen van TEMPUR®-ondersteuningsmateriaal en is ontworpen om u onmiddellijk op te vangen in een vernieuwde combinatie van zachtheid met essentiële ondersteuning.

 
Zodra u zich in uw meest comfortabele positie nestelt, wordt uw lichaamsgewicht herverdeeld, waardoor de druk tijdens uw slaap wordt verminderd. Ondersteuning, comfort en duurzaamheid zijn compromisloos, zodat u ’s nachts minder hoeft te woelen en wakker wordt met een fris gevoel. Om de slaap nog zoeter te maken, hebben TEMPUR® Cloud-matrassen de extra voordelen van afneembare hoezen, wasbaar op 60 ° C en onderhoudsarm omdat ze niet hoeven te worden omgedraaid of omgedraaid

TEMPUR® Comfort hoofdkussens

KLASSIEK GEVORMDE KUSSENS MET EEN ZACHT OF STEVIG GEVOEL

De klassiek gevormde TEMPUR® hoofdkussens bieden comfort en ondersteuning in de typische kussenvorm.

 • Klassieke kussenvorm
 • Past zich gemakkelijk aan uw slaapbehoefte aan
 • Verkrijgbaar in een zacht of stevig gevoel
 • Optionele kussenslopen beschikbaar
 • 3 jaar garantie

TEMPUR® Ergonomische hoofdkussens

SPECIAAL GEVORMDE KUSSENS VOOR OPTIMALE ONDESTEUNING

Onze ergonomische hoofdkussens bieden optimale ondersteuning en comfort en zijn speciaal ontworpen om uw hoofd-, nek- en schouders te ontlasten.

 • Ergonomisch gevormde hoofdkussens
 • Optimale ondersteuning van uw nek, hoofd en schouders
 • Verschillende vormen, maten en gevoelens beschikbaar
 • Optionele kussenslopen beschikbaar
 • 3 jaar garantie

Over Bouckaert Slaapcomfort

Wij zijn Rob en Miriam Bouckaert. Ik, Rob, zit al meer dan 30 jaar in de beddenbranche, heb bij diverse winkels mijn ervaring opgedaan en ga nu mijn droom achterna. In omgeving Noordwijkerhout ben ik inmiddels een bekend gezicht. Samen met mijn vrouw, Miriam die ruim 15 jaar ervaring heeft, gaan wij deze nieuwe uitdaging aan. Zoals u van mij wellicht gewend bent gaat onze service erg ver, als u tevreden bent, zijn wij dat ook!

Bezorging en montage doen wij zelf om de afstand tussen u en ons kort en persoonlijk te houden.