Tempur

Uw Tempur specialist in de Bollenstreek!

15% korting

Vanaf 1 december 2023 t/m 29 februari 2024 ontvangt u 15% korting op de geselecteerde producten.

Vraag in de winkel naar de voorwaarden

TEMPUR ARC

SLAAP NOG BETER OP EEN BED DAT ÉCHT BIJ U PAST

Wie voor een TEMPUR® matras kiest, kiest voor een betere slaapervaring. Wij vinden dat dit ook zou moeten opgaan voor uw bed, daarom hebben wij de nieuwe TEMPUR Arc™ beddencollectie ontworpen. Ons unieke systeem is met zorg ontworpen, zodat uw matras optimaal presteert en u beter slaapt. De TEMPUR Arc™ collectie biedt prachtig vormgegeven bedden voor in uw slaapkamer. De collectie is op basis van het unieke TEMPUR® ontwerp, passend bij de meest uiteenlopende voorkeuren, trends en stijlen – van klassiek tijdloos en op de natuur geïnspireerd tot hedendaags. Door het modulaire ontwerp van de TEMPUR Arc™ bedden stelt u zelf het perfecte bed samen voor u en voor uw slaapkamer. U bepaalt zelf de stijl van uw bed door alles vanaf de bedbodem tot aan het hoofdbord, de poten, stof en kleuren samen te stellen. Slaap beter in een bed dat echt bij u past.

TEMPUR ZERO G 400

TEMPUR® ZERO G ELEKTRISCH VERSTELBAAR BED

Met deze verstelbare bedbodem verandert uw slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust. Ontdek de TEMPUR® Zero G 400 en wordt opgeladen wakker met meer energie om optimaal van uw dag te genieten.

Het complete TEMPUR® Zero G elektrisch verstelbaar bed wordt geleverd in 2 verschillende afmetingen en heeft de kleur Grey. Het bed bestaat uit een Zero G hoofdbord en twee eenpersoons Sensation Prima matrassen. De Sensation Prima matrassen hebben een medium liggevoel die de meeste slapers zal aanspreken.

Vanaf € 6.974,00

One By Tempur

TEMPUR®️ ONE BOXSPRING

 
Start jouw unieke slaapervaring met onze stijlvolle boxspring. Ontworpen door onze beste Deense ontwerpers om je de kwaliteit en het comfort te bieden die je van TEMPUR® verwacht. De boxspring is gemakkelijk te monteren en ziet er in elke ruimte goed uit.

Onze TEMPUR® ONE matrassen bieden je het comfort en de ondersteuning waar je dat nodig hebt, zodat je kunt genieten van een geweldige nachtrust. Elk matras wordt geleverd met een gemakkelijk afritsbare hoes en is wasbaar op 40°C, zodat je je matras altijd fris en schoon kunt houden. De matras heeft een hoogte van 20 cm.

Vanaf € 3.750,00

TEMPUR® matras

20% MEER DRUKVERLAGING TEMPUR PRO® – GEMAAKT MET ONS MEEST GEAVANCEERDE TEMPUR® MATERIAAL

TEMPUR PRO® is onze meest geavanceerde matrascollectie ooit, die zich nóg beter aan uw lichaam aanpast. Het compleet nieuwe TEMPUR® Advanced materiaal biedt 20% meer drukverlaging*, absorbeert bewegingen beter en past zich beter dan ooit aan elke centimeter van uw lichaam aan. Dit is het ultieme traagschuim voor een echt goede en diepe nachtrust.

  TEMPUR® MATERIAAL PAST ZICH AAN UW LICHAAM AAN

  ULTIEME DRUKVERLAGING

  ONGEËVENAARDE BEWEGINGSABSORPTIE

Disclaimer voor 20% meer drukverlaging: “Op basis van door Dan-Foam ApS in de periode van februari tot juli 2021 intern uitgevoerde vergelijkingstesten tussen TEMPUR® Original en TEMPUR® Advanced-materiaal.”

TEMPUR® Comfort hoofdkussens

KLASSIEK GEVORMDE KUSSENS MET EEN ZACHT OF STEVIG GEVOEL

De klassiek gevormde TEMPUR® hoofdkussens bieden comfort en ondersteuning in de typische kussenvorm.

 • Klassieke kussenvorm
 • Past zich gemakkelijk aan uw slaapbehoefte aan
 • Verkrijgbaar in een zacht of stevig gevoel
 • Optionele kussenslopen beschikbaar
 • 3 jaar garantie
 • Met SmartCool technologie, een heerlijk koel kussen

TEMPUR® Ergonomische hoofdkussens

SPECIAAL GEVORMDE KUSSENS VOOR OPTIMALE ONDESTEUNING

Onze ergonomische hoofdkussens bieden optimale ondersteuning en comfort en zijn speciaal ontworpen om uw hoofd-, nek- en schouders te ontlasten.

 • Ergonomisch gevormde hoofdkussens
 • Optimale ondersteuning van uw nek, hoofd en schouders
 • Verschillende vormen, maten en gevoelens beschikbaar
 • Optionele kussenslopen beschikbaar
 • 3 jaar garantie
 • Met SmartCool technologie, een heerlijk koel kussen

Over Bouckaert Slaapcomfort

Wij zijn Rob en Miriam Bouckaert. Ik, Rob, zit al meer dan 35 jaar in de beddenbranche, heb bij diverse winkels mijn ervaring opgedaan en ga nu mijn droom achterna. In omgeving Noordwijkerhout ben ik inmiddels een bekend gezicht. Samen met mijn vrouw, Miriam die ruim 23 jaar ervaring heeft, gaan wij deze nieuwe uitdaging aan. Zoals u van mij wellicht gewend bent gaat onze service erg ver, als u tevreden bent, zijn wij dat ook!

Bezorging en montage doen wij zelf om de afstand tussen u en ons kort en persoonlijk te houden.

Ben je benieuwd wat klanten van ons vinden?

Bekijk de reviews hieronder.

Wij gaan op vakantie, lekker genieten met het gezin.