Kasten

Uw specialist in slaapkamers in de Bollenstreek!

Kasten

Bouckaert Slaapcomfort biedt u een ruim assortiment linnenkasten met vele keuzemogelijkheden. Van standaardkasten tot volledig maat werk. Bij Bouckaert Slaapcomfort vindt u de linnenkast die bij uw slaapkamer en uw wensen past.

In een slaapkamer is opbergruimte van essentieel belang. In een slaapkamerkast, ook wel een linnenkast genoemd, kan van alles opgeborgen worden. Bijvoorbeeld uw kleding, het linnengoed, de schoenen en de voorraad met persoonlijke verzorgingsproducten. De kledingkast biedt niet alleen ruimte voor de kleding, maar is ook een belangrijk stijlelement in de slaapkamer. Linnenkasten zijn er in veel uitvoeringen, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een draaideurkast, of een schuifdeurkast met of zonder een bijpassende verlichting.

Daarbij kunt u ook de binnenkant volledig naar wens samenstellen, extra legplanken of liever meer laden, het kan allemaal. En de kleurenkeuze is erg groot.

Bij Bouckaert Slaapcomfort vindt u al een schuifdeurkast van 150 cm breed voor € 795,-. Om het helemaal af te maken vindt u bij uw slaapkamerspecialist ook bijpassende nachtkastjes, commodekasten en dressoirs. Zo kunt u uw slaapkamer helemaal naar uw eigen wensen maken en alle ruimte optimaal benutten.

Maatwerk Kasten

Uiteraard kunt u bij Bouckaert Slaapcomfort ook kasten geheel op maat laten maken. Of u een rechte nis heeft waar een kast ingemaakt moet worden of dat u een schuinhoekje heeft, niets is te gek. Voor elke plek kunnen wij u een passende oplossing bieden. U kunt bij de maatwerkkasten kiezen uit een mooie houtenlook, maar ook uit alle RAL kleuren. Wilt u gladde deuren of juist paneeldeuren, niets is te gek. Alles wordt speciaal voor u op maat gemaakt. En door vakmensen vakkundig geplaatst. U kunt ook hierbij de kast helemaal naar wens inrichten, met ladenblokken, extra legplanken en/of roedes. Natuurlijk kunt u bij deze prachtige kastenserie mooie nachtkastjes, commodes en dressoirs laten maken.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gauw naar de winkel en laat u vakkundig voorlichten.

Over Bouckaert Slaapcomfort

Wij zijn Rob en Miriam Bouckaert. Ik, Rob, zit al meer dan 35 jaar in de beddenbranche, heb bij diverse winkels mijn ervaring opgedaan en ga nu mijn droom achterna. In omgeving Noordwijkerhout ben ik inmiddels een bekend gezicht. Samen met mijn vrouw, Miriam die ruim 23 jaar ervaring heeft, gaan wij deze nieuwe uitdaging aan. Zoals u van mij wellicht gewend bent gaat onze service erg ver, als u tevreden bent, zijn wij dat ook!

Bezorging en montage doen wij zelf om de afstand tussen u en ons kort en persoonlijk te houden.

Ben je benieuwd wat klanten van ons vinden?

Bekijk de reviews hieronder.

Zomermarkt bij de leukste beddenwinkel van Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, Noordwijk, Katwijk en Rijnsburg. Uw beddenwinkel in de bollenstreek