Uw specialist in slaapkamers, boxsprings & matrassen in de Bollenstreek!

Bouckaert Slaapcomfort

Dekbed Kamelenhaar All Seasons

Kamelenhaar, ja u leest het goed!
Kamelen kunnen tegen extreme temperatuurs-verschillen van ’s nachts -20 tot overdag + 40 graden. Dit dekbed valt soepel en zacht om u heen. De tijk is gemaakt van 100% katoenen mako satijn. Een heerlijk dekbed voor het hele jaar door.

Leverbaar in alle afmetingen

Kameel-2.jpg
Cinderella_dekbed_Bamboo_enkel_recht.jpg

Dekbed Bamboo (zomerdekbed)

Het Cinderella Bamboo zomerdekbed is een uitermate licht en ademend dekbed voor de warme zomernachten met daarnaast een anti-bacteriële werking.

Leverbaar in alle afmetingen

Dekbed Dacron enkel

Super fijne micro-fiber 100% polyester dekbed. Wasbaar op 95 graden.
Licht gewicht.

Leverbaar in alle afmetingen

bedtextiel.jpg
bedtextiel.jpg

Dekbed Dacron 4 seizoenen

Super fijne micro-fiber 100% polyester dekbed. Wasbaar op 95 graden. Licht gewicht. 1 deel voor de zomer, 1 deel voor het voor- en najaar en op elkaar voor de winter.

Leverbaar in alle afmetingen

Dekbed Texels wol 4-seizoenen

100% Texels scheerwol dekbed van Cinderella, zorgt middels haar natuurlijke eigenschappen voor optimale isolatie en ventilatie. 1 deel voor de zomer, 1 deel voor het voor-en najaar en op elkaar voor de winter.

Leverbaar in alle afmetingen

Cinderella_dekbed_Lana_4-seizoenen.jpg
dons-2.jpg

Dekbed 100% Dons enkel

100% Poolse ganzendons. Cassetten gestikte tijk met een satijnenbies. De tijk is gemaakt van 100% Mako-katoen. Warmte klasse 2

Leverbaar in alle afmetingen

Dekbed 100% Dons 4 seizoenen

100% Poolse ganzendons. Cassetten gestikte tijk met een satijnenbies. De tijk is gemaakt van 100% Mako-katoen. 1 deel voor de zomer, 1 deel voor het voor- en najaar en op elkaar (d.m.v. drukknopen) voor de winter.

Leverbaar in alle afmetingen

dons-2.jpg
Orthoflex-Medium-Soft-LR-1024x796.jpg

Hoofdkussen Orthoflex®

Ieder mens is uniek! Daar is de Orthoflex® collectie op afgestemd. In Samenspraak met fysiotherapeuten heeft Cinderella 6 verschillende hoofdkussens ontwikkeld. Ieder kussen is uniek in samenstelling en afgestemd op een specifieke lichaamsbouw en gewicht waardoor alle structuren goed rust krijgen.

 

Hoofdkussen Box 3 kamers

De naam zegt het al, dit kussen bestaat uit 3 kamers. In het middel van het kussen zit een kamer gevuld met 100% Poolse ganzenveren, dit geeft steun. Aan de boven- en onderkant zijn de kamers gevuld met 100% Poolse ganzendons, dit zorgt voor een behaaglijk zacht gevoel. Doordat hij als een box gestikt is geeft hij meer steun in de nek. Het is een stevig kussen.

 

35.jpg
dons-2.jpg

Hoofdkussen 3 kamers

Dit hoofdkussen bestaat uit 3 kamers. Het middelste deel bestaat uit 100% Poolse ganzen veren. De 2 buitenste lagen zijn gevuld met 100% witte Poolse ganzen dons. Dit kussen hebben we in 3 verschillende hardheden, soft, medium en firm

 

Hoofdkussen dons-veren Soul

Dit hoofdkussen bestaat uit 15% luxe eenden-dons en 85% luxe eenden-veren. De tijk voorzien van Nomite. Dit betekend dat de tijk zo fijn geweven is dat de huisstofmijt er niet doorheen kan dringen.

 

Hoofdkussen-anti-allergisch-Noordwijk.jpg

Over Bouckaert Slaapcomfort

Wij zijn Rob en Miriam Bouckaert. Ik, Rob, zit al meer dan 30 jaar in de beddenbranche, heb bij diverse winkels mijn ervaring opgedaan en ga nu mijn droom achterna. In omgeving Noordwijkerhout ben ik inmiddels een bekend gezicht. Samen met mijn vrouw, Miriam die ruim 15 jaar ervaring heeft, gaan wij deze nieuwe uitdaging aan. Zoals u van mij wellicht gewend bent gaat onze service erg ver, als u tevreden bent, zijn wij dat ook!

Bezorging en montage doen wij zelf om de afstand tussen u en ons kort en persoonlijk te houden.